Ahmet Gök, eğitim camiasının daha fazla mağdur edilmemesini istedi

07 Mart, 2023, Salı 15:00 Abone ol Memur Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, eğitim camiasının maaş promosyonu için ilgili bankaya çağrıda bulunarak zor dönemde güncelleme yapmasını istedi.

Ekonomi Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 00:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
202 okunma
Takip EtGoogle News
Ahmet Gök, eğitim camiasının daha fazla mağdur edilmemesini istedi 07 Mart, 2023, Salı 15:00 Abone ol Memur Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, eğitim camiasının maaş promosyonu için ilgili bankaya çağrıda bulunarak zor dönemde güncelleme yapmasını istedi. Memur Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, eğitim camiasının maaş promosyonu ile ilgili Halkbank'a çağrıda bulundu. Yaşanan depremler nedeniyle mağdur olan eğitim camiasının daha fazla mağdur edilmemesini isteyen Ahmet Gök, Halkbank'a yeni bir güncelleme çağrısı yaptı. Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmet Gök, "Yaralara merhem olma zamanı; şimdi değilse ne zaman. Halkbank maaş promosyon anlaşması ile ilgili bir adım atmalı; ceza vs. demeden uygun bir güncelleme yapıp, depremde maddi, manevi zarara uğrayan ve moral bozukluğu yaşayan eğitim çalışanlarının yanında olduğunu göstermelidir" ifadelerini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.