Ahmet Üzer"in Ablası Son yolculuğuna uğurlandı

Ak Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve 27.Dönem Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in ablası Sevim Çelikhan son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.07.2023 15:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
109 okunma
Takip EtGoogle News
Ahmet Üzer"in Ablası Son yolculuğuna uğurlandı Ak Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve 27.Dönem Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in ablası Sevim Çelikhan son yolculuğuna uğurlandı.Merhumun vefatını AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çetin, " Kurucu İl Başkanımız, önceki dönem Milletvekilimiz Sayın Ahmet Uzer’in Ablası, Tevfik Ünal Çelikhan’ın annesi Sevim Çelikhan’a Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kıymetli Ahmet Vekilimin, Tevfik Bey’in ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Merhume Sebim Çelikhan'ın Cenazesi 8 Temmuz 2023 Cumartesi günü Öğle Namazına Müteakip Şireci Camiinden kaldırıldı. Merhume Sebim Çelikhan'ın cenaze töreni siyaset, iş ve bürokrasi dünyasını bir araya getirdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.