AK PARTİ Gaziantep Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısında TURAN RÜZGARI ...

Şehitkamil İlçe Başkanlığında Toplantı Halinde Bulunan Üyelerle Bir Araya Gelen GAZİANTEP ENGELLİ Milletvekili Aday Adayı TURAN HİNDİ Partideki Tüm Gönüldaşlarına ENGELSİZ Siyasetin Mekanı Olan AK PARTİ Kürsüsünden Seslendi..

Siyaset Yayın: 22 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2023 14:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1824 okunma
Takip EtGoogle News
AK PARTİ Gaziantep Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısında TURAN RÜZGARI ... Şehitkamil İlçe Başkanlığında Toplantı Halinde Bulunan Üyelerle Bir Araya Gelen GAZİANTEP ENGELLİ Milletvekili Aday Adayı TURAN HİNDİ Partideki Tüm Gönüldaşlarına ENGELSİZ Siyasetin Mekanı Olan AK PARTİ Kürsüsünden Seslendi... Konuşma Sonrasında Salonda Bulunan Tüm Partililer Tarafından Takdir-e Şayan ; Kayda Değer Alkış Tufanına Tutulan ENGELLİ ADAY ADAYI Sayın TURAN HİNDİ Gazişehir Gazetesi Basınına Verdiği Demeçte ; Değerli Dostlarım, Kıymetli Gönüldaşlarım Benim Adaylığım Şahsımın Değil GAZİANTEP'in Ve Engellilerin Adaylığıdır. Hayatın Her Alanında Var Olan Toplumumuzun Yapı Taşı Olan ENGELLİLERİMİZİN Siyasette Ve Yönetimde Aktif Rol Almaları Gerektiğini Düşünüyorum.   Bende Aranızdan ENGELSİZ Aynı Zamanda Genç Bir Kardeşiniz Olarak Hem Ülkemizde Hemde Bölgemizde ENGELLİ Haklarının Takipçisi Ve Temsilcisi Olmak , Memletimizin Talep Ve Beklentilerine Aracılık Etmek , Sorunlarımızı Dile Getirerek Ve Konuya Bahis Sorunlara Çözümler Üretmek İçin Yanınızdayım. Ehliyet Ve Liyakat Sahibi, Cesur , Kararlı Aynı Zamanda Teşkilatımızla Bütünleşecek ; Yeniliklere Daima Açık , Çalışkan ENGELSİZ Aday Adayı Olarak Burada Bulunuyorum. Siz Değerli Arkadaşlarımın Ve Teşkilatımızın Desteğiyle Bölgemizin Layık Olduğu Hizmetleri Verebileceğimize İnanıyorum. 2023 Hedeflerinin Temelleri Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde AK Kadrolarla Atılmıştır...Atılan Bu Temeller Üzerinden Yeni Türkiye’nin İlk Gün Ki Heyecanla Devam Etmesi İçin Üstüme Düşen Tüm Sorumlulukları Ve Partimizin Belirlediği Hedefler Doğrultusunda Yerine Getirmek Ve Sizlerin Sesi olmak için Milletvekili Aday Adayıyım... Toplantımıza Katılıp Yanımızda Olduğunuz İçin Hepinize Teşekkür Ederken , ENGELLİ ENGELSİZLER Olarak ; BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI , YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ Dedi ... Bizde Gazişehir Ailesi Olarak GAZİANTEP ENGELLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TURAN HİNDİ'ye Çalışmaların Sürdüğü Her Alanda Başarılar Diliyoruz... Editör ÖKKEŞ UĞUR YILDIZGİL
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.