AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ İRFAN CELİKASLAN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Bugün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel, siyasi başarılarını ve katkılarını dünya çapında kutlama ve onurlandırma günüdür.

Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 22:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
157 okunma
Takip EtGoogle News
AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ İRFAN CELİKASLAN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI Bugün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel, siyasi başarılarını ve katkılarını dünya çapında kutlama ve onurlandırma günüdür. Kadın hakları mücadelesinin önemli kilometre taşlarından biri olan; kadınların eşitlik, adalet ve özgürlük için verdiği mücadeleyi hatırlatan bu önemli günde; sevgileriyle, emekleriyle ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Kadınlar, toplumumuzun temel taşlarından biridir. Dünden bugüne liderlik rollerinde, iş dünyasında, bilim ve teknolojide, siyasette, sanatta ve daha pek çok alanda önemli ilerlemeler kaydetmektedirler. Orta Asya’dan Osmanlı Devleti’ne; Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyet’e, tarihimizin ve toplumumuzun her alanında ellerini taşın altına koyan, yaşadığımız yurdu güzelleştiren, ülkemizi ilelebet yükseltecek başarılara imza atan ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştiren tüm kadınlarımıza minnettarız. Bizler de kadınlarımızın gücünün, dayanıklılığının ve değerlerinin farkında olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, güçlü bir Türkiye olmak için gerek tarihimiz gerek gelenek ve göreneklerimiz gerekse inançlarımız doğrultusunda kadınlarımızı desteklemeye ve yüceltmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; üreten, eğiten ve yetiştiren başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.