AK Parti'de flaş gelişme ! İl başkanı belli oldu

AK Parti Gaziantep İl başkanlığı için bölge koordinatörü Hakan Kahtalı gözetiminde yapılan temayül yoklamasında İl Yönetimi, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkan ve yöneticileri, il kadın ve gençlik kolları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik

Siyaset Yayın: 24 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 24.06.2024 23:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
191 okunma
Takip EtGoogle News
AK Parti'de flaş gelişme ! İl başkanı belli oldu AK Parti Gaziantep İl başkanlığı için bölge koordinatörü Hakan Kahtalı gözetiminde yapılan temayül yoklamasında İl Yönetimi, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkan ve yöneticileri, il kadın ve gençlik kolları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolu başkanları tarafından verilen oylar genel merkeze gönderildi. Sonuçların Ankara'ya ulaşmasi üzerine Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden MÜSİAD Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç'ı genel merkeze davet etti. 4 kişiye ayrı ayrı görüşen Kandemir, görüşme ve temayül notlarını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Erdoğan da parti MKYK toplantısının ardından yaptığı değerlendirme sonrasında il başkanlığına Fatih Muhaddis Fedaioğlu atadı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.