Akparti milletvekili İrfan Çelikaslan Ve Cevdet Yüksel den birlik beraberlik çağrısı.

Gaziantep Seyrantepe Mahallesi'nde Gaziantep milletvekili adayı ve ak dava uğruna açık hava toplantısı düzenleyen yüksel

Gündem Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 13:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
137 okunma
Takip EtGoogle News
Akparti milletvekili İrfan Çelikaslan Ve Cevdet Yüksel den birlik beraberlik çağrısı. Gaziantep Seyrantepe Mahallesi'nde Gaziantep milletvekili adayı ve ak dava uğruna açık hava toplantısı düzenleyen yüksel Gaziantep'te yaşayan tüm urfalıların ve STK ların İrfan Çelikaslan etrafında kenetlenmesi gerektiğini Gaziantep'te bulunan siyasi partilerin urfalılara verdiği milletvekili sıramalarında Şanlıurfalılara değer verdikleri göstermişlerdir. Yaklaşık 350 bin Şaurfalı seçmeni varken kendi içimizde bölünmüşlüğün ne yazıkki acısını çekiyoruz . Bir an önce kenetlenip değerli adayımız İrfan Çelikaslan beyin arkasında durmamız gerektiğini bunla ilgili hiç bir siyasi parti ve görüş gözetmeksizin bütün Şanlıurfalıların Gaziantep'te urfalıların temsili bakımından İrfan beye tam destek vermesi gerekir. Bu kapsamda Çeşitli mahalleler toplantılara devam edeceğini belirtti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.