Akparti 'nin dikkat çeken adayı İrfan Çelikaslan

Akparti Parti Gaziantep 7inci sıra milletvekili adayı İrfan Çelikaslan, yaklaşan seçimler öncesi gece gündüz çalışarak girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor. Türkiye 14 Mayıs 2023 seçimlerine kilitlendi.

Gündem Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 02:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
368 okunma
Takip EtGoogle News
Akparti 'nin dikkat çeken adayı İrfan Çelikaslan Akparti Parti Gaziantep 7inci sıra milletvekili adayı İrfan Çelikaslan, yaklaşan seçimler öncesi gece gündüz çalışarak girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor. Türkiye 14 Mayıs 2023 seçimlerine kilitlendi. Yaklaşan kritik seçimler öncesi milletvekili adayları sahada çalışmalarına devam ederken, Gaziantep'te en çok dikkat çeken ve performans ile göz dolduran isimlerin başında Adalet Kalkınma Partisi (AKP) 7inci sıra milletvekili adayı İrfan Çelikaslan geliyor. Çelikaslan, Akparti her kademesinde görev alarak alın teri döktü Yıllarca Akparti Gaziantep teşkilatının her kademesinde Calışaralarak emek veren ve bu süreçte Geçe Gündüz Demeden Sabahlara Kadar Yorulmadan Hem Partisi için Hemde Kendisi cabalaşayan Çelikaslan Geçen Dönem Belediye Seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir pek çok zor görevin üstesinden başarıyla kalkan Olan, şimdi de milletvekili olmak için çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Çelikaslan, sabahın ilk ışıklarından sahura kadar sahada Akparti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep 7inci sıradan milletvekili adayı gösterilen İrfan Çelikaslan, vekil seçilmesine kesin gözüyle bakılmasına rağmen sabahın ilk ışıklarından sahur vaktine kadar çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Çelikaslan, saha çalışmaları kapsamında Gaziantep'in pek çok mahallesinde girilmedik sokak, sıkılmadık el ve çalmadık kapı bırakmadan vatandaşların dert ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm için destek çağrısında bulunuyor. Vatandaşların Çelikaslan'a ilgisi oldukça yoğun Öte yandan Akparti'nin dikkat çeken adayı İrfan Çelikaslan'a sahadaki ilgi ise oldukça yoğun oluyor. Çelikaslan'a ziyaretleri için teşekkür eden çok sayıda vatandaş, kendisini mecliste görmek istediklerini bunun için de destek vermeye hazır olduklarını ifade ediyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.