Bahçeşehir Koleji’nde kep atma heyecanı!

Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı kep atma töreni, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşti

Eğitim Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 19:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
48 okunma
Takip EtGoogle News
Bahçeşehir Koleji’nde kep atma heyecanı! Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı kep atma töreni, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşti. 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri kepleri ile birlikte geleceğe bir adım daha attı. Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü bahçesinde düzenlenen törende öğrencilerin heyecan ve mutluluğu tüm misafirleri etkiledi. Yüzlerce velinin katıldığı tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kampüs Müdürü Sayın Ferhan Kırlangıç’ın ve İlköğretim Müdürü Sayın Süleyman Sürmelihindi’nin, yapmış oldukları açılış konuşmalarının ardından, program, bayrak ve flama teslim töreni ile devam etti. Akabinde diploma töreni ile devam eden program öğrencilerin keplerini atmaları ile son buldu. Öğrencilerin mutluluğu dikkat çekerken, velilerin heyecanı ise gözlerden kaçmadı. Kep Atma Töreni okul bahçesinde verilen kokteylin ardından birbirinden güzel anılarla sona erdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.