Başkan Güneş'ten Ramazan Mesajı

Ramazan ayının; ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.

Gündem Yayın: 23 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.03.2023 10:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
201 okunma
Takip EtGoogle News
Başkan Güneş'ten Ramazan Mesajı Ramazan ayının; ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve esenliğe vesile olmasını diliyorum. Rabbime, ASKON Gaziantep Şube olarak bizleri bir Ramazan ayına daha kavuşturduğu için hamd ediyorum. Bu yıl buruk geçireceğimiz mübarek ayda afetin acılarını paylaştığımız depremzedeleri, hastaları, muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları, mazlumları lütfen unutmayalım. Karşılık beklemeksizin , Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara da yardım elimizi uzatalım. İnanıyorum ki birlik ve beraberlikle, her zorluktan ve imkansızlıktan Rabbimin izniyle çıkmış halkımız bugün de tek yürek, tek beden olup yaralarını saracak ve bereket içinde huzurla nice Ramazan aylarını birlikte karşılayacaktır. Hayırlı Ramazanlar diliyorum...
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.