Bilgin, Erdoğan’ı Açılışa Davet Etti

Hayırsever Bilgin Ailesi tarafından Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yapılan Hacı Sadettin Bilgin Cami Külliyesi hizmete giriyor.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 11:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
107 okunma
Takip EtGoogle News
Bilgin, Erdoğan’ı Açılışa Davet Etti Hayırsever Bilgin Ailesi tarafından Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yapılan Hacı Sadettin Bilgin Cami Külliyesi hizmete giriyor. Şanlıurfa ve Gaziantep’in hayırsever iş insanı Sadettin Bilgin memleketi Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir ilke imza atarak Hacı Sadettin Bilgin Cami Külliyesi yaptırdı. Hayırsever Bilgin Ailesi tarafından yaptırılan Hacı Sadettin Bilgin Külliyesi’nin açılışı önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. BİLGİN, BİLAL ERDOĞAN’I AÇILIŞA DAVET ETTİ Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, memleketi Birecik’te yaptırmış oldukları Hacı Sadettin Bilgin Külliyesi’nin açılışı için Bilal Erdoğan’ı davet etti. BİLGİN, BİLAL ERDOĞAN İLE BİR ARAYA GELDİ Özel bir açılış için Dubai’de olan Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan’nın oğlu Bilal Erdoğan ile bir araya gelerek sohbet etti. Bilgin, Bilal Erdoğan’ı önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak Hacı Sadettin Bilgin Külliyesi’nin açılışına davet etti. HACI SADETTİN BİLGİN KÜLLİYESİ 5.000 m2 alana kurulacak olan ve 3 bin kişinin ibadet yapabileceği Hacı Sadettin Bilgin Külliyesi’nin içerisinde; Gasilhane, Cenaze Yıkama Yeri, Morg, Erkek Bayan Taziye Evi, Kuran Kursu, İmam Evi ve otopark bulunmakta. Hacı Sadettin Bilgin Külliyesi, ilçenin en büyük Camisi ve ilk Külliyesi olma özelliğini taşımakta
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.