Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl başkanlığından Suruçlular Derneği’ne iadeyi ziyaret

Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan ve parti yönetimi, Gaziantep Suruçlular Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Yıldırım’a ve yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 17:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
294 okunma
Takip EtGoogle News
Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl başkanlığından Suruçlular Derneği’ne iadeyi ziyaret.Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan ve parti yönetimi, Gaziantep Suruçlular Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Yıldırım’a ve yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.Gaziantep Suruçlular Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yapılan ziyarete Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan, İl başkan vekili Vahdettin yüksel, Şahinbey İlçe Başkanı Mesut Korkmaz , İl Sekreteri Ecz. Hüseyin Deniz, İl başkan yardımcıları İbrahim Kızılaslan, Mustafa demir, Mehmet Yılmaz, Mehmet Taşar , Mustafa Demiral ,Mehmet Bozkurt, Ali Sinecan, Arif Kereci, Şehitkamil ilçe teşkilat başkanı Teyfik Tuncer, Şehitkamil ilçe başkan vekili Mustafa Demir, katılım sağladı.Gaziantep’te 400 bin nüfusa sahip Gaziantep Suruçlular Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Yıldırım ziyarete ilişkin gerçekleştirdiği konuşmasında, “Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile bölgemizde yakın dirsek temaslarda bulunduk. Kendisini rahmetle anıyoruz.”dedi. Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kızılaslan’a teşekkür etti.Ayrıca, BBP il Başkan vekili Vahdettin Yüksel’in ziyareti sırasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Suruçlu olduğu için ziyaret sırasından Suruçlular dernek başkanı Hüseyin Yıldırım tarafından Vahdettin Yüksel’e üyelik kaydı yapıldı. Vahdettin Yüksel “ Suruçlular derneğine üyelik kaydımın yapılmasından büyük bir memnuniyet ve şeref duydum. Daha önce yapmak istedim ama işlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü kısmet olmadı, bu güne kısmet oldu. Üyelik kaydımın yapılmasına vesile olan il başkanımız ve MKYK üyemiz Orhan Kızılaslan’a Suruçlular derneği başkanı Hüseyin Yıldırım ve yönetimine yürekten teşekkür ederim. dedi. Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Gaziantep Suruçlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı’na Hüseyin Yıldırım’a Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.