BÜYÜŞEHİR BELEDİYESİ YİNE BORÇLANMAK İSTİYOR

Dün yapılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi meclis oturumunda, belediyenin iç kaynaklı 3.5 milyar TL borçlanması teklif edildi.

Gündem Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 08:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
162 okunma
Takip EtGoogle News
BÜYÜŞEHİR BELEDİYESİ YİNE BORÇLANMAK İSTİYOR Gaziantep BÜYÜŞEHİR BELEDİYESİ YİNE BORÇLANMAK İSTİYOR Dün yapılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi meclis oturumunda, belediyenin iç kaynaklı 3.5 milyar TL borçlanması teklif edildi. Madde görüşülmek üzere komisyona gönderilirken, Cuma günü yapılacak meclis oturumunda maddenin onaylanması bekleniyor. 11 Temmuz 2023 SalıGaziantep Gaziantep Büyükşehir Belediyesi borçlanmaya devam ediyor. Daha seçim öncesinde 3 milyar TL borçlanma yetkisi alan belediye, dün yapılan meclise yine borçlanma için madde getirdi. KOMİSYONA GÖNDERİLDİ Dün yapılan belediye meclisi Temmuz ayı birinci oturumunda, gündem maddelerinin içerisinde belediyenin 3.5 milyar TL iç kaynaklı borçlanması için yetki istendi. Madde görüşülmek için komisyona gönderilirken, teklif, ikinci meclis oturumunda karara bağlanacak. MADDENİN GEÇMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR Belediye meclisinin çoğunluğunu Ak Parti ve MHP’li üyeler oluşturuyor. İşte bu nedenle, Cuma günü yapılacak olan mecliste borçlanma maddesinin onaylanması ve meclisten geçmesi bekleniyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.