ÇAPRAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gaziantep'in İş Adamlarından olan ve saygın Çaprak Ailesinin Kanaat önderlerinden Mustafa ÇAPRAK'ın Biricik Oğlu Fevzi ve Müstakbel gelini Seher ÇAPRAK görkemli bir düğünle Dünya Evine Girdi.

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 02:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
382 okunma
Takip EtGoogle News
ÇAPRAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ Gaziantep'in İş Adamlarından olan ve saygın Çaprak Ailesinin Kanaat önderlerinden Mustafa ÇAPRAK'ın Biricik Oğlu Fevzi ve Müstakbel gelini Seher ÇAPRAK görkemli bir düğünle Dünya Evine Girdi. Gaziantep"in sevilen simalarından iş Adamı MUSTAFA ÇAPRAK'ın Oğlu Lara Düğün salonunda rekor niteliğinde katılım sağlanan Düğünde 3000 Kişi bir arada eğlenerek yeni çifte mutluluk dileklerinde bulundu. Gaziantep ve Urfa bir araya geldi Oldukça yoğun katılım sağlayan misafirler arasında işadamı Mustafa Çaprak'ın Oğlunun Düğününde Çok Sayıda Bürokrat, STK'lar Aşiret Kanaat önderleri, Gaziantep ve Şanlıurfalı iş Adamlarıda yer aldı. İş adamı Çaprak'tan teşekkür Gazişehir Haber Ajansımıza Konuşan ÇAPRAK Ailesinin Kanaat önderlerinden Mustafa Çaprak "Gaziantep ve Şanlıurfa'dan Gelen Dost Akrabalarıma Düğünümüzde Bulunan Çok Sayıda Aşiret Kanaat önderlerine, Siyasi partililer, Belediye Başkan Adaylarına, Siyasi parti meclis Üyelerine, Gaziantep ilçe Muhtar Adayları ve İsimlerini Sayamadıklarım değerli Bürokratlar, STK'lar ve bütün misafirlerime Bizleri Kırmayıp Düğünümüzde bu mutlu Günümüzde Bizimle oldukları için çok teşekkürler." Dedi. Mutluluk dileriz Bizde Gazişehir Haber Ajansı Olarak Çaprak Ailesinin Kanaat önderlerinden Mustafa Çaprak ve Çaprak Ailesine Hayırlı Olmasını Temenni eder Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diliyoruz.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.