CHP esnaf gezilerini sürdürüyor

CHP’nin Milletvekili adayları saha gezisinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini anlatarak vatandaşlardan oy istiyor.

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 23:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
102 okunma
Takip EtGoogle News
CHP esnaf gezilerini sürdürüyor CHP’nin Milletvekili adayları saha gezisinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini anlatarak vatandaşlardan oy istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili adayları 28 Mayıs 2023’de gerçekleşecek olan 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. CHP’nin Gaziantep Milletvekili adayı Av. Adile Merve Altınbaş Yılmaz, Kanunu Sultan Süleyman Bulvarı esnafına ve vatandaşlara ziyarette bulundu. Kanuni Sultan Süleyman Bulvarında gerçekleşen programda konuşan CHP Gaziantep Milletvekili adayı Av. Adile Merve Altınbaş Yılmaz, olumlu tepki ve geri dönüşler karşısında çok mutlu olduklarını ifade etti. Altınbaş açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; ‘’Çok mutluyuz. Sorunların tamamına hakimiz aslında. Ama yine de her gittiğimiz yerde yeni şeyler öğreniyoruz. CHP ve Millet İttifakı ekibi, sorunların çözümünü içeren pek çok proje ile iktidara hazırdır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun da ifade ettiği gibi, biz sadece sorunları çözmekle yetinmeyeceğiz. İnsanlara karınlarını doyurmanın ötesinde şeyler sunacağız. İyi ve rahat bir yaşam, iş kaygısı duymayan ve yaşlarırının güzelliklerini yaşayacakları gençlik projelerimiz ve her kesimin refah düzeyini yükseltecek projelerimiz var. Yapılan geziye CHP Nizip İlçe Teşkilatı yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, Millet İttifakı ilçe başkanları katıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.