CHP'den Gaziantep Büyükşehir’e Güçlü Aday

CHP, Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Eski Şişli Belediye Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edildi.

Siyaset Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 00:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
355 okunma
Takip EtGoogle News
CHP'den Gaziantep Büyükşehir’e Güçlü Aday CHP, Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Eski Şişli Belediye Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edildi. CHP, Gaziantep'te siyasetin renkli ismi Mustafa Sarıgül'ü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapmayı düşündüğü öğrenildi. CHP’de hareketli saatler yaşanıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çalışmalar sürerken Genel Merkezde CHP’li Mustafa Sarıgül’ü Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için düşünüyor. Kulislere sızan bilgilere göre Sarıgül’ün haftaya Gaziantep’e geleceği ve çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi. CHP Milletvekilleri Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç ile CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, bu hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı konusunda görüşeceği bildirildi. CHP Milletvekilleri Öztürkmen, Meriç ve İl Başkanı Reisoğlu'nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, üç isim önereceği öğrenildi. MUSTAFA SARIGÜL ADAYLIĞA SICAK BAKIYOR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı birinci sırada geçen Mustafa Sarıgül'ün adaylığa çok sıcak baktığı öne sürüldü. Sarıgül'ün Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmayı kabul ettiği, Gaziantep'i yeniden CHP'nin kalesi yapacağını söylediği ileri sürüldü.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.