CHP’li Öztürkmen: “Gaziantep'te kanser hastaları perişan durumda”

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Avukat Hasan Öztürkmen, Gaziantep'te kanser hastalarının yaşadığı mağduriyeti Meclis gündemine taşıdı.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 21:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
134 okunma
Takip EtGoogle News
CHP’li Öztürkmen: “Gaziantep'te kanser hastaları perişan durumda” Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Avukat Hasan Öztürkmen, Gaziantep'te kanser hastalarının yaşadığı mağduriyeti Meclis gündemine taşıdı. CHP’li Öztürkmen, şehir hastanesi açılacağı gerekçesiyle 6 ay önce Gaziantep’teki Onkoloji Hastanesinin kapatılmasının ardından yıllardır hizmet veren Doktor Ersin Arslan Hastanesinin de kapatıldığını ve yatak bulamayan kanser hastalarının perişan olduğuna dikkat çekti. AKP iktidarının şehir hastanesinin açılışını seçim yatırımına dönüştürmek için Ocak ayını beklediğini söyleyen Öztürkmen, kanser hastalarının ve yakınlarının çektiği çilenin dayanılmaz hale geldiğini belirterek, Gaziantep'teki şehir hastanesinin bir an önce açılması için hükümete çağrıda bulundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.