Gaziantep Ak Parti’de Nebi Kaplan sesleri

28. dönem Ak Parti’den Gaziantep Milletvekili aday adayı olan Şahinbey Meclis Üyesi Nebi Kaplan’ın listede yer alması bekleniyor.

Yayın: 07 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.04.2023 08:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
588 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep Ak Parti’de Nebi Kaplan sesleri 28. dönem Ak Parti’den Gaziantep Milletvekili aday adayı olan Şahinbey Meclis Üyesi Nebi Kaplan’ın listede yer alması bekleniyor. Ak Parti’de yaptığı çalışmalarla partililerin ve halkın büyük teveccühünü kazanan Nebi Kaplan, Şanlıurfa kontenjanından Ak Parti aday adayları arasında temayül yoklamasında aldığı yüksek oyların ardından üst kurul listesinde yer aldı. Pazar günü YSK’ya verilecek olan Ak Parti listesinden Şanlıurfa kontenjanı olarak Nebi Kaplan’ın yer alacağı bilgisi geldi. MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞIYOR Ak Parti Gaziantep teşkilatında adeta Milletvekili gibi çalışan Nebi Kaplan, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Halkın büyük teveccühünü kazanan Nebi Kaplan Genel Merkez tarafından da takdir topluyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.