Gaziantep Deva Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı Bekir Saltan 6 Şubat Depremle ilgili Bir mesaj

Bir mesaj Yayınladı."Unutmadık "Unutmayacağız" Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük acının yıl dönümünde yetkilileri uyaran Deva Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Bekir Saltan, Bu zamana kadar depreme dayanıklı binalarda

Siyaset Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 18:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
227 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep Deva Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı Bekir Saltan 6 Şubat Depremle ilgili Bir mesaj Yayınladı." Unutmadık "Unutmayacağız" Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük acının yıl dönümünde yetkilileri uyaran Deva Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Bekir Saltan, Bu zamana kadar depreme dayanıklı binalarda oturmadığımıza dikkat çekti. Özellikle 1999 depremi öncesi yapılan yapıların zaman kaybetmeden depreme dayanım değerlendirmelerinin yapılması gerektiğini ve her an yanı başımızda duran depreme hazırlık yapmak gerektiğini vurguladı. Bekir saltan kimdir? 3 Mart 1990’da Gaziantep’te doğdu. İlk okulu Sadettin Batmazoğlu’nda Liseyi ise Antebin köklü okullarından olan Gaziantep Lisesinde okudu. Lisans eğitimini İzmir’de, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat bölümünde okumuştur. Şuanda Gaziantep Üniversitesi’nde Hidrolik Anabilimdalında Yüksek Lisans eğitimi almaktadır. 2016 yılında evlendi. Ve iki çocuk sahibi. Futbol ve satranç hobileri arasında. 9 mart 2020 yılında Deva Partisinin kurulmasıyla Deva Partisinde aktif siyasete atıldı ve şehitkamil kurucu yönetim kurulu üyesi oldu. Genel seçimlerde Deva Partisi’nde milletvekili aday adayı oldu. Kendini Gaziantep şehrine adamış vatanını milletini bayrağını seven Bekir Saltan Gaziantep’e hizmet etmek için durmadan sahalarda faaliyet göstermektedir. “İnşaat mühendisi olarak Belediye Başkanı olduğumda deprem öncesinde çok ciddi önlemler alıp Birtane bile bina yıkılmaması için yapılması gerekenleri yapacağız. Allah göstermesin depremde iskanlı olan ve yıkım olan binalarımız olursa başta belediye çalışanlarımızdan yetki veren bütün kurullarımızı sorumlu tutup en ağır yaptırımları uygulayacağımızı ve en son müteahhit ve şantiye şefini sorumlu tutacağımızı beyan ederim.” Dedi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor, böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.