Gaziantep Engelliler Derneği Üyesi , Turan HİNDİ ' Hayat ENGEL Tanımaz' Diyerek AK PARTİ'den Milletv

Aday Adayı TURAN HİNDİ açıklamasında , " Her Kesimden Halkımızın Ve Kendi Kategorimdeki Tüm Engelli Vatandaşlarımızın Sorunlarına Çözüm Bulmak İçin

Siyaset Yayın: 15 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.03.2023 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
637 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep Engelliler Derneği Üyesi , Turan HİNDİ ' Hayat ENGEL Tanımaz' Diyerek AK PARTİ'den Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı. Aday Adayı TURAN HİNDİ açıklamasında , " Her Kesimden Halkımızın Ve Kendi Kategorimdeki Tüm Engelli Vatandaşlarımızın Sorunlarına Çözüm Bulmak İçin Onların Gazi Meclisimizde Gözü Kulağı Olmak , TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin Tüm Kazanımlarını Korumak Reis'i Cumhurumuzun ' DURMAK YOK YOLA DEVAM ' Felsefesine Sahip Çıkmak İçin Gövdemi Taşın Altına Koymak İstedim" dedi. Aday Olabilmesi İçin Öncelikle Parti İçindeki Seçimde Tüm Partililerden Destek İsteyen TURAN HİNDİ , "Gelin Tüm Engelleri Hep Beraber Kaldıralım ; Ülkemize , Devletimize , Milletimize Ve Demokrasimize Sahip Çıkalım " dedi. Bizde Gazişehir Haber Ailesi Olarak ; Evli 2 Çocuk Babası , AK PARTİ GAZİANTEP ENGELLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI Olan TURAN HİNDİ Beye Parti İçinde Ve Dışında Başarılar Biz Gazişehir Haber Gazetesi olarak Sayın Turan Hindi Vekilimize Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz Ve daima yanınızdayız.
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.