Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan'ın Açı Günü

Gaziantep il Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan'ın kayınvalidesi vefat etti.Acı haberi sosyal medyada paylaşan Mehmet Karayılan, Kayınvalidesi Nisan Yaprak'ın vefat haberini verdi.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.02.2023 01:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
191 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan'ın acı günü Gaziantep il Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan'ın kayınvalidesi vefat etti.Acı haberi sosyal medyada paylaşan Mehmet Karayılan, Kayınvalidesi Nisan Yaprak'ın vefat haberini verdi. Mehmet Karayılan,;ın acı günü merhumenin cenazesinin Şireci camiinde kılınacak öğle namazını müteakiben asri mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi. Taziyenin ise 121 nolu Topçuoğlu camisinin bitişiğindeki taziye evinde yapılacağı açıklandı. Gaziantep Referans Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.