Gaziantep kırsalındaki depremzedelere askeri helikopterle yardım malzemesi ulaştı

Gaziantep'te deprem çalışmalarının koordinasyonunu yürüten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca organize edilen yardım malzemelerinin kırsal maha

Gündem Yayın: 08 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.02.2023 19:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
127 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep kırsalındaki depremzedelere askeri helikopterle yardım malzemesi ulaştı Gaziantep'te deprem çalışmalarının koordinasyonunu yürüten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca organize edilen yardım malzemelerinin kırsal mahallelere gönderilmesi için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında toplanan yardımlar, askerler tarafından askeri helikopterlere taşındı. Gaziantep kırsalındaki depremzedelere askeri helikopterle yardım malzemesi ulaştı Daha sonra havalanan helikopterler, İslahiye ve Nurdağı ilçesine bağlı kırsal yerleşim yerlerine doğru hareket etti. Mahallelerde uygun yerlere iniş yapan helikopterlerdeki askeri personel, yardım malzemelerini depremzedelere dağıttı. Askerlerin beraberinde getirdiği bazı küçük atıştırmalıkları alan çocuklar ise tebessümle teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.