Gaziantep Şehir hastanesi Açılışı için Beklenen Olmadı

Yapımına 2013 yılında başlanan ve bu süreçte 4 Sağlık Bakanının değiştiği 1875 Yataklı Gaziantep Şehir Hastanesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 19:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
646 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep Şehir hastanesi Açılışı için Beklenen Olmadı Yapımına 2013 yılında başlanan ve bu süreçte 4 Sağlık Bakanının değiştiği 1875 Yataklı Gaziantep Şehir Hastanesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 1... Beklenen Olmadı mask Büyütmek için resme tıklayın Yapımına 2013 yılında başlanan ve bu süreçte 4 Sağlık Bakanının değiştiği 1875 Yataklı Gaziantep Şehir Hastanesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 15 Haziran tarihinde hizmete açılacağı söylenen Şehir Hastanesi’nde beklenen olmadı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Gaziantep 1875 Yataklı Şehir Hastanesi İnşaat Alanında bir basın toplantısı düzenlenmişti. Toplantıya Adalet eski Bakanı Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Büyükşehir Belediye Eski Başkan Yardımcısı Latif Karadağ ve basın mensupları katılmıştı. 15 HAZİRAN DENMİŞTİ AMA… İnşaata ilişkin yapılan brifingin ardından açıklamalarda bulunan Önceki Dönem Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, günlük 15 bin hastaya hizmet verileceğini, Türkiye’de hiçbir hastanede bulunmayan teknik cihazların Gaziantep Şehir Hastanesi’nde olacağını söyledi. Hastanenin hizmete alınması konusunda açıklamalarda bulunan Gül, ‘’ Şehir Hastanemiz, 30 Nisan tarihi itibariyle hasta kabul noktasında tamamlanmış oldu. Ancak biz, seçim için değil milletin duası için temiz olsun, tamamını açalım istedik. O nedenle hastanemiz 15 Haziran'da tam kapasite çalışmaya başlayacak’’ ifadelerini kullanmıştı. 15 HAZİRAN’DA DA BAŞLAMADI Gül’ün bu açıklamalarının ardından gözler 1875 Yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi’ne çevrildi. 15 Haziran tarihi geçmesine rağmen Şehir Hastanesi’nde hasta kabul işlemlerine başlanmadı. ŞEHİR HASTANESİ ANCAK YIL SONUNA Basın mensupları ile bir araya gelen CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Şehir Hastanesi’nin kısa süre içerisinde tamamlanamayacağını, projenin bitişinin ancak yıl sonunda olabileceğini söyledi. 1875 Yataklı Şehir Hastanesinin durumuna ilişkin konuşan Öztürkmen, hastane inşaatının ancak yıl sonuna tamamlanabileceğini kaydetti. Öztürkmen, ‘’Ortada açılmış ya da açılacak bir hastane yok. Aldığımız bilgilere göre hastanenin ancak yıl sonuna yetişebileceği söyleniyor. Hastane için personel alım başvuruları alındı, ancak ortada bir hastane yok. Hastane açılışının ertelenerek Yerel Seçim vaadi olarak kullanılacağı bilgisi tarafımıza ulaştı’’ dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.