Gaziantep Suruçlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sabah kahvaltısında buluştu.

Gaziantep’te faaliyet gösteren Suruçlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği başkanı Hüseyin Yıldırım yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlikden bahsetti.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.11.2023 13:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
869 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep Suruçlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sabah kahvaltısında buluştu. Gaziantep’te faaliyet gösteren Suruçlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği başkanı Hüseyin Yıldırım yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlikden bahsetti. ‘’Bu tur sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneklerinin amacına uygun kullanıldığında çok faydalı işlere imza attığını görüyoruz. Aylık periyodik toplantılarımızı bu ayki toplantısı kahvaltılı olarak yapılmasına karar verdik. Birlik ve beraberlikte güçlü olduğumuzu şu ana kadar bunu başardıklarını bundan sonra daha da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bütün fertlerimiz, üyelerimiz çok değerlidir hiç kimseyi ötekileştirme dışarıda bırakma gibi bir düşüncemiz yoktur. Aksi halde bir kişi bile kaybetmeye niyetimiz yoktur. Gaziantep’te hiç ayırım yapmadan bütün kesimlere eşit olduğumuzu ve bu şehrin birlik ve beraberliği için çalıştığımızı söylemek istiyorum’’ dedi. Program da dernek üyelerininde söz alıp fikir alış-verişinden sonra iyi dilek, temennilerle ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.