Gaziantep tek yürek oldu

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep’teki tüm kurumların başkan ve müdürleri eksiksiz katıldığı toplantıd

Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 11:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
171 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep tek yürek oldu Gaziantep tek yürek oldu Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep’teki tüm kurumların başkan ve müdürleri eksiksiz katıldığı toplantıda Gaziantep’te ve ilçelerinde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Gaziantep’e önümüzdeki cumaya kadar doğalgaz verilmesi hedefleniyor. 14 Şubat’ta ise Nurdağı ve İslahiye’de elektrik olmayan yerlere elektrik verilecek. Bakan Kurum Gaziantep’te Acı Bilançoyu Açıkladı Bakan Kurum Gaziantep'te depremde ölenlerin sayısının 3725 olduğunu açıkladı. Kurum ayrıca vatandaşlara evlerine Hasarsız ve Az Hasarlı Evlere raporu çıktıktan sonra girebileceklerini söyledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.