GAZİANTEP VE ŞANLIURFALILARIN SEVİLEN SİMALARINDAN MEVLÜT POLAT CHP'DE BENDE VARIM DEDİ.

Gaziantep'te yaklaşık çeyrek asırdır et ve süt üreticileri başkanlığını yürüten geniş bir aşirete mensup olan ve güney doğuda sevilip sayılan Mevlüt POLAT CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adaylığı için resmen başvurdu.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.03.2023 23:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
394 okunma
Takip EtGoogle News
GAZİANTEP VE ŞANLIURFALILARIN SEVİLEN SİMALARINDAN MEVLÜT POLAT CHP'DE BENDE VARIM DEDİ. Gaziantep'te yaklaşık çeyrek asırdır et ve süt üreticileri başkanlığını yürüten geniş bir aşirete mensup olan ve güney doğuda sevilip sayılan Mevlüt POLAT CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adaylığı için resmen başvurdu. Gaziantep'te basınında ilgi odağı olan Mevlüt POLAT Gaziantep'te çiftçilerin sorunlarını en iyi bilenlerden biri olduğu biliniyor. CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Mevlüt POLAT yaklaşık 25 yıldır Gaziantep'te bir çok hizmette yer aldım. Bundan sonrada kalan ömrümü Memleketim e hizmet edeceğim diye belirtti. Gazişehir Haber Ajansı olarak Gaziantep'te Başarıya Başarı Katan Bütün Gaziantep ve Şanlıurfa Vatandaşların Gönlüne taht kuran Cumhuriyet Halk partisi Gaziantep Milletvekili Aday Adayı sayın Mevlüt POLATA Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.