GAZİANTEP YENİDEN REFAH PARTİSİ SEDAT YILDIZ

Milletvekili seçimlerinde TBMM’ye giren ve ülke genelinde ciddi bir oy alan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerin startını verdi.

Siyaset Yayın: 01 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 01.10.2023 21:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
353 okunma
Takip EtGoogle News
GAZİANTEP YENİDEN REFAH PARTİSİ SEDAT YILDIZ"I BAĞRINA BASTI YENİDEN GAZİANTEP İL BAŞKANI SEÇİLDİ. Milletvekili seçimlerinde TBMM’ye giren ve ülke genelinde ciddi bir oy alan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerin startını verdi. Hafta sonunda genişletilmiş il divan toplantısı yapan Yeniden Refah Partisi Gaziantep il Başkanı olarak yeniden Sedat Yıldız’ı atamasını gerçekleştirdi. Toplantıya Bölge Koordinatörü Yunus Yağcı, İl Başkanı Sedat Yıldız, Partinin kurucularından Şükrü Yılmaz ve partililer katıldı. SEDAT YILDIZ, “İNANIRSANIZ BAŞARIRSINIZ” Gaziantep il Başkanı olarak yeniden atanan Sedat Yıldız, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Genel seçimlerde çok ciddi bir oy alarak Meclise Milletvekili gönderdik. Ancak Gaziantep olarak çok iyi bir çalışma yaparak Milletvekili çıkartamadığımız için ise çok üzgünüz. Türkiye genelinde % 4 üzerinden oy aldık. Gaziantep’ten ise 50 bin civarında oy aldık. 31 Mart Yerel seçimlerinde Gaziantep’ten en az 3-5 Belediye kazanmak için çalışacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnanmazsanız başaramazsanız” dedi. YAĞCI, “DİPTEN ERBAKAN İLE ÇIKACAĞIZ” Bölge Koordinatörü Yunus Yağcı, “Bugün il Başkanı olarak Sedat Yıldız Başkanımı atamış bulunmaktayız. Bu konu ile ilgili olarak bizleri ve Genel Merkezimizi asla meşgul etmeyin. Nasıl bir nesilden bugün LGBT savunan bir nesil haline geldik. Bugün ekonomi ve diğer konularda ülke olarak dibe vurduk. Sayın Prof Dr. Fatih Erbakan ile dipten çıkarak yükselişe çıkacağız. Nasıl Milli Görüş Belediyeleri ile çıkışa geçtiysek. Yerel seçimlerde de Milli Görüş Belediyeleri ile yeniden çıkışa geçeceğiz” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.