Gaziantep’te çocukların kavgasına büyükler karıştı. 1 ölü, 5 yaralı

Gaziantep’te meydana gelen çocuk kavgasına büyükler de dahil olunca bıçaklar havada uçuştu. Savaş alanına dönen mahallede 1 kişi öldü, 1’i ağır 4 kişi’de yaralandı.

Asayiş Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 20:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
261 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep’te çocukların kavgasına büyükler karıştı. 1 ölü, 5 yaralı Gaziantep’te meydana gelen çocuk kavgasına büyükler de dahil olunca bıçaklar havada uçuştu. Savaş alanına dönen mahallede 1 kişi öldü, 1’i ağır 4 kişi’de yaralandı.Gaziantep’in Şahinbey İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 147 nolu cadde üzerinde bayram nedeni ile çocukların oyun oynadığı sırada, çocuklar arasında çıkan tartışmaya büyükler dahil oldu. Sopa ve bıçakların havada uçuştuğu kanlı kavgada H.Ş. (21) isimli kişi kalbinden aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybetti.Aynı kavgada 4 kişide çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gazişehir Haber merkezinin edindiği son dakika bilgilerine göre, çocukların mahalle kavgasına büyükler karışınca, kan gölüne dönen sokağa çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbinden bıçaklanan 21 yaşındaki H.Ş.’de kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Polis ekipleri bıçaklı kavganın yaşandığı sokağı başka bir olay yaşanmaması adına abluka altına aldı. Olaya karışan taraflardan bir çok kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.