Gaziantep’te Gazete Ofisine Silahlı Saldırı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren, İslahiye’nin Sesi Gazetesi bürosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Asayiş Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 20:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
141 okunma
Takip EtGoogle News
Gaziantep’te Gazete Ofisine Silahlı Saldırı!Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren, İslahiye’nin Sesi Gazetesi bürosuna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi.İslahiye’de faaliyet gösteren gazete ofisine gerçekleştirilen saldırının 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimler ile alakalı olduğu iddia edilirken saldırı ile ilgili olarak İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir inceleme başlattı. Dün akşam gerçekleştiği tahmin edilen silahlı saldırıda, Gazete bürosu kurşunlanarak ve işyerinin camları kırılmıştı. İslahiye ilçe Emniyet müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili detaylı çalışma başlatırken silahlı saldırı ile daha önceki saldırı arasında bağlantı olup olmadığını, bu saldırıyı kim ya da kimlerin ne amaçla yaptığı konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.