Gazişehir Haber Ajansımız Birecik Belediye Eş Başkanı Adayı Mehmet Begit Ve Berivan İlkaya manaz

Şanlıurfa Birecik Belediye Adayı Eş Başkan Mehmet Begit' Ve Berivan İlkaya manaz Kimdir ve Birecik ilçesi için Yapılaçak Olan projeleri.

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 10:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
314 okunma
Takip EtGoogle News
Gazişehir Haber Ajansımız Birecik Belediye Eş Başkanı Adayı Mehmet Begit Ve Berivan İlkaya manaz"le Röpörtajımız. Şanlıurfa Birecik Belediye Adayı Eş Başkan Mehmet Begit' Ve Berivan İlkaya manaz Kimdir ve Birecik ilçesi için Yapılaçak Olan projesileri. merhabalar ben Mehmet begit kısa öz geçmişim Birecikliyim mezreliyim yıllardır halkın içinde yaşıyorum her gün yüzlerce insanla karşılaşıyoruz insanlar beni tanıyor ben de onları. Berivan İlkaya Manaz Kimdir. özgeçmişi. 1991 Diyarbakır Lice Doğumluyum İlköğretim ve Liseyi Diyarbakır'da okudum Kafkas üniversitesi muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum Anadolu üniversitesi Kamu yönetimi eğitimim hala Devam Etmekte 10 yıl Birecikte yaşıyorum evli 1 Çocuk Annesiyim Halkımız çok güzel kültürümüz çok iyi hizmetin en iyisini hak ediyorlar ama maalesef şu ana kadar hak ettikleri hizmete layık görülmediler Özellikle son 15 yılda şehrimiz çok kötü yönetildi bu güzel insanlarımıza hak ettikleri hizmet verilmedi yıl olmuş 2024 halen Birecik'te elektrik sorunu var su sorunu var altyapı üst Yapı sorunları var yol ve trafik sorunları var otopark sorunu var yoksulluk sorunu var. Doğasıyla susuyla kültürüyle tarihi alanlarıyla müthiş bir potansiyel barındırmasına rağmen başta esnafımız olmak üzere değerli halkımız mağdur durumda. Birecik 20 yıl önceki haline nazaran bir gelişme yaşamamış. Birecik halkı layık olduğu hizmeti göremiyor biz de bu hizmeti yerine getirmeye talibiz hazırlıklarımızı yaptık gerekli projelerimizi hazırladık halkımızın layık olduğu hizmetin en iyisini vereceğiz. Projeleriniz nelerdir? Turizme dönük projeler Alt yapı ve üst yapıya dönük projeler Kültür, sanat alanlarıyla ilgili projelerimiz Şehrin kalkınması, işsizlik, yoksullukla ilgili projeler Trafik, otopark,yollar ve kaldırımlarla iligili projeler Köylerde yaşayan insanlarımızın temel ihtiyaçları üzerine projeler basliklar adı altında projeler sistemli anlatılacak. Neden DEM PARTİ ? Çünkü dem parti yukarıda bahsettiğimiz sorunlara vakıf yıllardır bu sorunlarla mücadele ediyorlar Dem partinin yönetim tarzı eşit hizmet şeffaf yönetim ve halk belediyeciliğidir. Halkın sorunlarını çözerken ve halka hizmet götürürken halkı muhatap ve esas alan bir yönetim anlayışına sahip.halka hizmet şiarıyla yola çıkarken bunu en çok önceleyen dem parti ile beraber başarıya ulacağımızdan ve halka hizmeti en iyi şekilde götüreceğimizden şüphemiz olmadı. Nasıl ki güzel bireciğimizde yıllardır kürt türk arap halkları ve farklı inançlar bir arada yaşıyor ise Belediye yönetimine talip olan kadromuzda kürdü türkü arabıyla beraber şehrimize en iyi hizmeti vereceğiz dedi Biz Gazişehir Haber Ajansı Olarak Şanlıurfa Birecik Belediye Adayı Eş Başkan Sayın Mehmet Begit Ve Eş Başkan Sayın Berivan İlkaya Manaza Bizleri Kırmayıp Misafir Perwerliklerinden Dolayı Teşekkürlerimizi sunar Kendilerine Başarılar diliyorum
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.