GİMDER'DEN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ATAMASINA TEPKİ

Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Gaziantep İl Sağlık Müdürü’nün hiçbir gerekçe gösterilmeden direk bakanlık tarafından görevden alınmasının kentte vicdanları sızlattığını ifade ederek,

Sağlık Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 13:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
163 okunma
Takip EtGoogle News
GİMDER'DEN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ATAMASINA TEPKİ Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Gaziantep İl Sağlık Müdürü’nün hiçbir gerekçe gösterilmeden direk bakanlık tarafından görevden alınmasının kentte vicdanları sızlattığını ifade ederek, ‘’Kahramanmaraş’ın kabul etmediği bir ismin Gaziantep’te sorunları çözmesini beklemek akılcı değildir’’ dedi.Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Gaziantep İl Sağlık Müdürü’nün hiçbir gerekçe gösterilmeden direk bakanlık tarafından görevden alınmasının kentte vicdanları sızlattığını ifade ederek, ‘’Kahramanmaraş’ın kabul etmediği bir ismin Gaziantep’te sorunları çözmesini beklemek akılcı değildir’’ dedi. TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki’nin herhangi bir gerekçe gösterilmeden tatildeyken bakanlık tarafından görevden alınması ve yerine Kahramanmaraş’a atana ancak burada kent yöneticilerinin tepkisi üzerine bir gün dahi görev yapmayan Bakanlık koordinatörü Karadenizli Dr. Beytullah Şahin'in atanmasına tepkiler artmaya başladı. Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak yaşananlara tepki gösterdi. KENT YÖNETİCİLERİNİN HABERİ VAR MI? Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, sağlık müdürlüğünde yaşananların kent yöneticileri açısından da kabul edilir bir durum olmadığına dikkat çekerek, ‘’Milletvekillerimiz ve kentteki yöneticilerimizin bu atamadan haberi var mı? Kamuoyu bunu bilmek istiyor. Diğer yandan mevcut sağlık müdürü hangi gerekçe ile görevden alınmıştır? Bu sorunun cevabını da biz basın mensupları olarak merak ediyoruz. Göreve geldiği günden bu yana hiçbir usulsüz olaya adı karışmamış olan Ümit Tiryaki, sağlık tarihimizde yaşanmamış bir şekilde görevden alınması kabul edilir bir durum değildir. Milletvekillerimiz bu olaya müdahale etmelidir’’ diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.