Güvenilir klimanın adresi: Pamuk AŞ

Gaziantep merkezde 40 yıldır hizmet vermeye devam eden Pamuk AŞ, ısıtma ve soğutma hizmetlerinin de başladığını duyurdu.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 19:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
235 okunma
Takip EtGoogle News
Güvenilir klimanın adresi: Pamuk AŞ Gaziantep merkezde 40 yıldır hizmet vermeye devam eden Pamuk AŞ, ısıtma ve soğutma hizmetlerinin de başladığını duyurdu.Isıtma Soğutma hizmetlerinin başladığını duyuran Pamuk Anonim Şirketleri tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: ''GAZİANTEP MERKEZ'de 40 Yıllık Şirketimiz PAMUK AŞ, Isıtma Soğutma hizmetlerine başladı. Kurumsal ve Profosyonel hizmet vermek için desteklerinizi bekliyorum. Toptan ve Perakende Yetkili Satış Montaj, Servis ve Kurumsal Taşaronluk Hizmetleri yapmaktayız. Split Kaset Salon Multi Vrf Isı Pompası Satmaktayız.''
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.