İrfan Çelikaslan durmadan çalışıyor Durmak yok yola devam Diyor.

Ak Parti 28. Dönem Gaziantep Milletvekili adayı olarak listeye giren İrfan Çellkaslan kolları sıvayarak Gaziantep Milletvekili gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 22:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
113 okunma
Takip EtGoogle News
İrfan Çelikaslan durmadan çalışıyor Durmak yok yola devam Diyor. Ak Parti 28. Dönem Gaziantep Milletvekili adayı olarak listeye giren İrfan Çellkaslan kolları sıvayarak Gaziantep Milletvekili gibi çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti 28. Dönem Gaziantep Milletvekili adayı olarak listeye giren İrfan Çelikaslan kollan sıvayarak Gaziantep Milletvekili gibi çalışmaya başladı. Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalı hemşerilerinden de büyük dostok gören Çelikaslan, Gaziantep'te tum kesimlerle şimdiden yakın temaslar kurarak talepleri tek tok not alıyor. ADIM ADIM GEZİYOR BÜYÜK DESTEK GÖRÜYOR SKM açılışının ardından hafta sonu da çalışmalarını sürdüren Çelikaslan, STK'lan ziyaret etti. Merveşehir ve Eyüp Sultan Mahalle Muhtarlıklarını ziyaret eden Çelikaslan, mahallelerin sorunlarını dinledi. Beydilli ve Narlıtepe Mahallelerinde vatandaşların evlerine konuk olan Çelikaslan, vatandaşların dinledi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çelikaslan, "Anneler, evlatları için çırpınan yürekler demektir. Bugün onlann davetine icabet ettik. Biz anlattık onlar dinlediler, onlar anlattı biz not aldık. Bizi evlerinde ağırlayan Beydilli ve Narlıtepe Mahalle sakinlerino toşokkür ederim. Aldığım notlan titizlikle takip edeceğim" ifadelerini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.