İRFAN ÇELİKASLAN HALKIN BAĞRINDA KOPAMIYOR ADETTA GÖNÜL VERMİŞ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı İrfan Çelikaslan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 21:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
166 okunma
Takip EtGoogle News
İRFAN ÇELİKASLAN HALKIN BAĞRINDA KOPAMIYOR ADETTA GÖNÜL VERMİŞ AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı İrfan Çelikaslan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ak PartiGaziantep milletvekili adayı İrfan Çelikaslan için Gaziantep’te çalmadık kapı, sıkmadık el ve dokunulmadık vatandaş bırakmıyor. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için tüm teşkilatlarıyla, kadrolarıyla ziyaretlerini ve temaslarını sürdüren Çelikaslan, için sahadan ayrılmıyor. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında Gaziantep’in her bölgesinde İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın ve gençlik kolları, teşkilat yöneticileri milletvekili adayı İrfan Çelikaslan, katılımıyla vatandaşla buluşuyor. Kentin farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Çelikaslan, ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların, sorunlarını, sıkıntılarını, taleplerini ve önerilerini dinliyor Seçim çalışmaları kapsamında sabah erken saatlerde sahaya çıkan ve gece geç saatlere kadar sahadan ayrılmayan İrfan Çelikaslan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak ve samimi diyalog kuruyor. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren İrfan Çelikaslan, “Gaziantep için daha çok çalışacağız. Hiçbir zaman durmayacağız. Gaziantep’te daha çok vatandaşımıza ulaşacağız, çalmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmemiş gönül bırakmayacağız.” diyerek esnaf ve vatandaşlarla önemli iletişimler kuruyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.