İTTİFAKTA FLAŞ GELİŞME: Yeniden Refah SOS veriyor

AK Parti'nin ittifak anlaşması yaptığı Yeniden Refah Partisi'nde bazı büyük illerdeki teşkilatların parti yönetimiyle ters düştüğü iddia ediliyor.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2023 17:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
249 okunma
Takip EtGoogle News
İTTİFAKTA FLAŞ GELİŞME: Yeniden Refah SOS veriyor AK Parti'nin ittifak anlaşması yaptığı Yeniden Refah Partisi'nde bazı büyük illerdeki teşkilatların parti yönetimiyle ters düştüğü iddia ediliyor. Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır'ın iddiasına göre, partinin 14 teşkilatı cumhurbaşkanı seçimlerinde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy atmayacak. CANLI YAYINDA SÖYLEDİ Karar TV'deki Bir Karar Ver programında konuşan Çakır, Cumhur İttifakı'nda yer alan Yeniden Refah Partisi'nin ismini vermek istemeyen bir il başkanıyla konuştuğunu belirtip, "parti lideri Fatih Erbakan'ın da bilgisi dahilinde partinin 14 teşkilat lideri olarak cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy atmayacaklarının bilgisini verdiğini" aktardı. "KILIÇDAROĞLU'NA OY VERECEĞİZ" Çakır'ın aktardığına göre, Erdoğan'ı desteklemeyecekleri öne sürülen Yeniden Refah il teşkilatları arasında Erzurum ve Kayseri gibi AKP'nin yüksek oy aldığı iller bulunuyor. Çakır, bu ismin ayrıca 14 ilde Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceklerini bildirdiğini de söyledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.