İYİ PARTİ SEVENLER ŞAHİNBEY'DE TEK VÜCUT OLACATIR

İYİ Parti Şahinbey Belediye meclis üyesi Mehmet YILDIZ kararını vermiş, Şahinbey'"de Vatandaşlarımız tarafını belli etmiştir.

Siyaset Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 00:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1220 okunma
Takip EtGoogle News
İYİ PARTİ SEVENLER ŞAHİNBEY'DE TEK VÜCUT OLACATIR" İYİ Parti Şahinbey Belediye meclis üyesi Mehmet YILDIZ kararını vermiş, Şahinbey'"de Vatandaşlarımız tarafını belli etmiştir. Şahinbey'de Gaziantep'de ve Türkiye'de tek vücut olmuş bir şekilde 31 Martta iyi Parti zaferine emin adımlarla ilerlemektedir. Allah hepinizden razı olsun diyorum" ifadelerini kullandı . "SEVDAMIZ ŞAHİNBEY' DEDİK" Sevdamız Şahinbey Şahinbey demişken biz yatırım ve projelerimize hız kesmeden devam Edeceğiz. Sizde sandığa giderken eğilmeden bükülmeden, oylarınızı kulanacaksınız Bizleri Şahinbey'de yalnız bırakmayan akrabalarım hemşerilerim ve siz kıymetli gönüldaşlarımızla birlikte kazanacağız İyi Partinin bayrağını hep birlikte dalgalandıracağız. Bizleri desteklediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Saygı ve muhabbetle sizleri selamlıyorum" İYİ PARTİ ŞAHİNBEY MECLİS ÜYESİ ADAYI MEHMET YILDIZ
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.