Mehmet Yıldız: Hizmet için adayım

İyi parti Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurusu yapan Karakeçili Aşiretinin sevilen iş Adamlarından Mehmet Yıldız,”güzel şehrimize yıllarca iş Adamı olarak hizmet ettim.

Gündem Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 22:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
248 okunma
Takip EtGoogle News
Mehmet Yıldız: Hizmet için adayım İyi parti Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurusu yapan Karakeçili Aşiretinin sevilen iş Adamlarından Mehmet Yıldız,”güzel şehrimize yıllarca iş Adamı olarak hizmet ettim. İyi Parti ailesi bize Bu görevi verirse Layıkıyla belediye meclisi üyesi olarak görev yapmak için aday adayı oldum.”dedi.Gaziantep'te iş sahibi Mehmet yıldız” Gaziantep’in sorunları ve yapılan güzel işleri olarak hizmet vereceğime inanıyorum.Yıldız “Şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak, sorunlarına çözüm üretmek için aktif bir rol Almak istiyorum. Belediye meclis üyeliği, bu noktada etkili bir icra makamıdır ve ben de bu makamda yer alarak daha fazla hizmet sunmayı hedefliyorum.” Yıldız” Vatan ve Cumhuriyet sevdalısı olarak İyi parti üyesi olduğumu belirtmek isterim. Partim bana bu görevi layık görürse, belediye meclis üyesi olarak görev yapmaktan büyük bir onur ve gurur duyarım. Şehrimiz için, ülkemiz için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım.”dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.