MHP'de Kılıç sürprizi

Milliyetçi Hareket Partisi'nde, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ın adaylık için görevinde istifa edebileceği kulislere düştü. Kılıç'ın genel merkezle bu konuda görüşmeler yaptığı da iddia edildi.

Siyaset Yayın: 12 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.03.2023 19:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
134 okunma
Takip EtGoogle News
MHP'de Kılıç sürprizi Milliyetçi Hareket Partisi'nde, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ın adaylık için görevinde istifa edebileceği kulislere düştü. Kılıç'ın genel merkezle bu konuda görüşmeler yaptığı da iddia edildi. MHP'de Kılıç sürprizi mask 2023 seçimleri öncesinde, Gaziantep'te belediye başkanlıklarından istifalar olup olmayacağı merakla beklenirken, kulislere MHP ile ilgili haber düştü. İddialara göre MHP'li Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç, görevinden istifa edebilir. 2 dönemdir Oğuzeli Belediye Başkanlığı yapan Kılıç'ın, adaylık için genel merkezde nabız yokladığı öğrenirken, gelecek yanıta göre görevine ya devam edecek, ya da istifa edecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.