Milletvekili Pınarbaşı'dan hayırsever iş insanı Yusuf İ. Bilgin'e Ziyaret

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Faruk Pınarbaşı, hayırsever iş insanı Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ.Bilgin'i ziyaret etti.

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 22:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
179 okunma
Takip EtGoogle News
Milletvekili Pınarbaşı'dan hayırsever iş insanı Yusuf İ. Bilgin'e Ziyaret Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Faruk Pınarbaşı, hayırsever iş insanı Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ.Bilgin'i ziyaret etti. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Faruk Pınarbaşı, bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği destekle ilçenin hayır iş insanlarından biri olan Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ.Bilgin'i ziyaret etti. Birecik Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin'de katıldığı ziyarette Birecik ve Halfeti ilçelerinde yapılabilecek yeni projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ.Bilgin, Milletvekili Pınarbaşı'na ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Bilgin, ailesi olarak millete ve devlete katkı sunacak sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Memleket için ellerinden gelecek tüm imkanları kullanmaya hazır olduklarını belirten Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ.Bilgin, Birecik ve Halfeti için her zaman hemşehrimizin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.