MİTİNG HAVASINDA ADAYLIK BAŞVURUSU

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, belediye başkanlığı koltuğuna oturmak isteyenler, siyaset arenasını hareketlendirdi

Gündem Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 02:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
124 okunma
Takip EtGoogle News
MİTİNG HAVASINDA ADAYLIK BAŞVURUSU 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, belediye başkanlığı koltuğuna oturmak isteyenler, siyaset arenasını hareketlendirdi. Aday adayları başvurularını il başkanlıklarına yaparken, AK Parti’den Şahinbey Belediye başkanlığı için eski başkan yardımcısı Mehmet Haz, başvuru yaptı. Miting havasında başvuru yapan Haz, bayrak yarışında bayrağı teslim almak istediğini söyledi. 22 Kas 2023 - 21:51- Siyaset MİTİNG HAVASINDA ADAYLIK BAŞVURUSU 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, belediye başkanlığı koltuğuna oturmak isteyenler, siyaset arenasını hareketlendirdi. Aday adayları başvurularını il başkanlıklarına yaparken, AK Parti’den Şahinbey Belediye başkanlığı için eski başkan yardımcısı Mehmet Haz, başvuru yaptı. Miting havasında başvuru yapan Haz, bayrak yarışında bayrağı teslim almak istediğini söyledi. MİTİNG HAVASINDA ADAYLIK BAŞVURUSUmask Büyütmek için resme tıklayın Yerel seçimlere kısa süre kala siyaset arenası ısınmaya başladı. Gaziantep'te aday adaylığı başvuruları hız kesmeden devam ederken AK Partili Şahinbey belediyesi eski başkan yardımcısı Mehmet Haz da Şahinbey Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere kısa süre kala siyaset sahnesi hareketlenmeye başladı. Gaziantep'te sakin geçen aday adaylığı başvurularında hafta başından itibaren hareketlilik yaşanmaya başladı. ENERJİMİZ VAR, GÜCÜMÜZ VAR, TECRÜBEMİZ VAR AK Parti Gaziantep İl Binasında Şahinbey Belediye Başkanlığına adaylığı için başvuruda bulunan Mehmet Haz, hizmet çıtasını yukarılara taşımak için aday adayı olduğunu belirterek, hizmet bayrağını taşımaya talip olduklarını söyledi. AK Parti Gaziantep İl binasında yoğun bir katılım ile müracaatını yapan Haz “2001 yılında kurucu üyelikle başladığım partimde bugün ise Şahinbey Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı ile karşınıza çıktım. Gaziantep şu anda tüm Türkiye’de örnek hizmetlerin yapıldığı bir şehir olarak bilinmektedir. Biz göreve talip olduğumuzda mevcut arkadaşlarımızın eksiklikleri var diye olmuyoruz. Biz bu işe bayrak yarışı olarak bakıyoruz. Hepinizin de bildiği gibi bayrak yarışında bayrağı teslim eden, bayrağı alanın kendisinden daha hızlı koşmasını ister. Bayrağı teslim alanda bayrağı teslim aldığı kişiyi mahcup etmemek için o bayrağı daha da zirveye çıkarmak için var gücüyle çalışır. Bizde Gaziantep’te Allah kısmet ederse çıtayı yukarıya taşımak için çalışacağız. Bunu yapacak enerjimiz var, gücümüz var, tecrübemiz var. Tüm AK Parti ailesinin çok daha başarılı işler yapacağına ve AK Parti var olduğu müddetçe Gaziantep’te AK Parti belediyeciliğinin devam edeceğine inanıyoruz” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.