Oğuzeli’ne Bekir Öztekin Damga Vurdu belediye başkanı oldu

Oğuzeli’ne Bekir Öztekin Cumhur ittifakında MHP'ye bırakılan Gaziantep'in Merkez ilçesi Oğuzeli ilçesinde Bekir Öztekin Yeniden Refah Partisinin Belediye Başkanı olarak 10 yıl sonra tekrar kazanarak koltuğuna oturuyor

Gündem Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 00:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
205 okunma
Takip EtGoogle News
Oğuzeli’ne Bekir Öztekin Damga Vurdu belediye başkanı oldu Oğuzeli’ne Bekir Öztekin Cumhur ittifakında MHP'ye bırakılan Gaziantep'in Merkez ilçesi Oğuzeli ilçesinde Bekir Öztekin Yeniden Refah Partisinin Belediye Başkanı olarak 10 yıl sonra tekrar kazanarak koltuğuna oturuyor. Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Bekir Öztekin sandıktan çıkan sonuçlara göre, kesin olmayan sonuçlara göre 600 oy farkla zaferle ayrıldı. 31 Mart Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Bekir Öztekin daha önce bir dönem Oğuzeli’nde belediye başkanlığı yapmıştı. Cumhur ittifakı tarafından Oğuzeli belediye başkanlığı yarışında Cumhur ittifakının MHP adayı Mehmet Sait Kılıç iki dönemden beri yaptığı belediye başkanlığı koltuğunu Yeniden Refah Partisi Oğuzeli belediye başkan adayı olan Bekir Öztekin'e bıraktı. Öztekin sandıktan zaferle ayrılarak 10 yıl aradan sonra yeniden belediye başkanı seçildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.