ŞANLIURFA Karaköprü'de inşaat işçisinin feci ölümü!

Karaköprü’de bir inşaatın 10. Katından düşmesi sonucu ağır yaralanan Suriyeli inşaat işçisi tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Asayiş Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 23:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
180 okunma
Takip EtGoogle News
ŞANLIURFA Karaköprü'de inşaat işçisinin feci ölümü! Karaköprü’de bir inşaatın 10. Katından düşmesi sonucu ağır yaralanan Suriyeli inşaat işçisi tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesinde Suriye uyruklu inşaat işçisi, dengesini kaybederek 10. Kattan düştü. Durumu gören çalışma arkadaşları korku ve panikle durumu 112 Acil Sağlık Hizmetlerine bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de inşaattan düşen işçiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yoğun bakıma ünitesine alınan inşaat işçisi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.