Şehitkamil ak parti Meclisi Üyesi Özlem Olganus Yüksel Ani Bir Rahatsızdan Dolayı Hastanede Kaldırıl

Gaziantep 27.Dönem ak milletvekil aday adayı ve Şehitkamil ak parti meclis üyesi Özlem Olgunus Yüksel Gazaiantep úniversitesi araştırma Hastanesi kaldırıldı

Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 21:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
297 okunma
Takip EtGoogle News
Şehitkamil ak parti Meclisi Üyesi Özlem Olganus Yüksel Ani Bir Rahatsızdan Dolayı Hastanede tedavi Altına alındı !! Gaziantep 27.Dönem ak milletvekil aday adayı ve Şehitkamil ak parti meclis üyesi Özlem Olgunus Yüksel Gazaiantep úniversitesi araştırma Hastanesi kaldırıldı Günlerdir tedavise devam edildiği öğrenildi Edinilen bilgiye göre Özlem hanımın hastalığının ciddiyetini koruduğu ve gözetim altında olduğu tedavisine devam edildiğini hastene yetkililerince belirtildi l . Gazişehir gazetesi olarak kedisine geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz .
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.