Sinan Oğan’ın Gaziantep’te ilk durağı Şehit Aileleri ve Gaziler oldu

ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili Adayları ile birlikte Gaziantep Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 16:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
140 okunma
Takip EtGoogle News
Sinan Oğan’ın Gaziantep’te ilk durağı Şehit Aileleri ve Gaziler oldu ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili Adayları ile birlikte Gaziantep Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Şehitlerimizin bizlere emanetine ve gazilerimize sahip çıkacağız dedi. ŞEHİTLİK KAVRAMI İSLAM DİNİMİZDE YER ALAN TÜRKLERLE YÜCELEŞMİŞ BİR KAVRAMDIR ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan; “Sizler bu ülkeye canınızdan can verdiniz, hayatınızı ortaya koydunuz, evlatlarınızı, eşinizi şehit verdiniz. Sizler bu ülkenin ve bizim başımızın tacısınız. Zafer Partisi Genel Başkanı olarak Sayın Ümit Özdağ meclis boyutunda ve bende inşallah seçildiğim takdirde Cumhurbaşkanı olarak ilk yapacağımız iş, şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanete ve gazilerimize en yüksek derecede sahip çıkmak olacaktır. Biz 2005 tarihinde diğer ülkelerin savaşta hayatını kaybetmiş olan asker yakınlarına sağlamış olduğu haklara ilişkin bir çalışma yapmıştık. Şehitlik kavramı bizim dinimizde olan bir kavram olup Türklerle birlikte yüceleşmiştir. Şehitlik kavramını zirveye çıkaran Türkler olmuştur. Hükümetin yanlış politikaları nedeniyle şehitlerimiz ve gazilerimiz zaman zaman mağdur edilmektedir. Bir proteze haciz geldiği gibi haberlerin yanında, mevcut haklardan sadece şehit eşinin faydalandığı, şehit kardeşi, annesi ve babasının bazı haklardan yeterince faydalanamadığını görüyoruz. Bunun gibi çok sayıda sorun ve şikayet var. Ben bir Türk vatandaşı olarak üzülüyorum, böyle şeylerin olmaması gerekiyor. Biz şehitlerimizi, onların yakınlarını ve gazilerimizi asla bu konularda mağdur etmemeliyiz
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.