Sonu Gelecek mi?

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Asrın Felaketi’nin üzerinden geçen 56 günlük sürede devam eden artçı depremler, Gaziantep’te yürekleri ağızlara getirdi.

Gündem Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 23:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
284 okunma
Takip EtGoogle News
Sonu Gelecek mi? Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Asrın Felaketi’nin üzerinden geçen 56 günlük sürede devam eden artçı depremler, Gaziantep’te yürekleri ağızlara getirdi. Sonu Gelecek mi? 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen Asrın Felaketi’nin üzerinden 56 gün geçti. Büyük felakette 50 bin fazla insan hayatını kaybederken, binlerce insan ise depremde yaralandı. Asrın Felaketi sonrası yaşanan artçı depremler ise vatandaşları korkutmaya devam ediyor. 22 BİN 500 ARTÇI! Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden bu yana 22 bin 500'e yakın sarsıntı meydana geldiğini söyledi. Sezer, bu rakamın bir yılda kaydedilen ortalama deprem sayısına eşit olduğunu belirtti. 4,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM! AFAD Müdürü Sezer’in açıklamaları bu yönde olurken, Gaziantep’te saat 13.56 sularında meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki deprem kentte paniğe neden oldu. KENTTE PANİK! Merkez üssü Gaziantep’in İslahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi olurken, 4,6 şiddetindeki deprem kentte paniğe neden oldu. Kimi vatandaşlar panikle evlerinden çıkarken, kimi vatandaşlar ise sonu gelmeyen artçı depremlerin vatandaşların psikolojisini de bozduğu bir gerçek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.