YUNUS KAYA'NIN KANKASI HANİFİ BAŞIBÜYÜK KAÇTI MI?

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin en büyük hasar alan ilçelerinden Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Tamamen Yok oldu.

Asayiş Yayın: 24 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.02.2023 22:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
291 okunma
Takip EtGoogle News
YUNUS KAYA'NIN KANKASI HANİFİ BAŞIBÜYÜK KAÇTI MI? 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin en büyük hasar alan ilçelerinden Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Tamamen Yok oldu. Sorumlular arasında yer alan Nurdağı Belediye yardımcısı Hanifi Başıbüyük sırra kadem bastı. "BİR NEVİ GİZLİ KASAYDI" "Eli kanlı müteahhit Kaya’nın büyümesi de bu dönemde oldu. Babasının mütevazi bir sürücü kursu varken, inşaat, petrol işletmesi, arazi sahibi oldu. Şimdiki belediye başkan yardımcısı Hanifi Başıbüyük de bu kurulan çark içinde yer aldı. Başıbüyük, İlçe Eğitim müdürlüğü de yapmıştı." bilgisini veren Acarer, "Yunus Kaya her tür ihaleyi de alıyordu. Milli Eğitim taşıma ihalelerini de aldı. Artık ruhsat bile çıkarmadan inşaatlara başlıyordu. Bir nevi gizli kasaydı." Kahramanmaraş Merkezli Depremin büyük yıkıma neden olan Nurdağı ilçesi belediye başkan yardımcısı Hanifi Başıbüyük Sırra Kadem bastı. Erk Acarer'in yayınından sonra ortadan kaybolan Nurdağı Eski Milli Eğitim Müdürü Şimdi ki Nurdağı Belediye Başkan Yardımcısı Hanifi Başıbüyük Sırra Kadem Bastı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.