Yusuf Bilgin Adaylık için Ankara’ya çağrıldı

Şanlıurfa’nın Birecik Belediye Başkan Adayı belli oluyor. Aday Adaylığı Başvurusu bulunmayan Yusuf Bilgin’in Genel Merkez tarafından adaylık için davet edildiği öğrenildi.

Siyaset Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 23:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
362 okunma
Takip EtGoogle News
Yusuf Bilgin Adaylık için Ankara’ya çağrıldı Şanlıurfa’nın Birecik Belediye Başkan Adayı belli oluyor. Aday Adaylığı Başvurusu bulunmayan Yusuf Bilgin’in Genel Merkez tarafından adaylık için davet edildiği öğrenildi. AK Parti'de 31 Mart yerel seçim çalışmaları sürüyor. Büyükşehir ve il adaylarını belirleyen AK Parti'de sıra ilçe adaylarına geldi. AK Parti Seçime Hazır Tek Partidir Yerel seçim yaklaşırken, siyasi partilerin çalışmaları da sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki ilçelerin adaylarını belirlemek üzere mesaisini sürdürdü. İstanbul ve Ankara ilçe adaylarının ardından şimdi gözler Şanlıurfa ve diğer tüm ilçe adaylarına çevrildi. Bilgin Ankara’ya çağrıldı Şanlıurfa’nın Birecik Belediye Başkan adayı da belli oluyor. Aday Adaylığı Başvurusu bulunmayan Yusuf Bilgin’in Genel Merkez tarafından adaylık için davet edildiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Aday Adaylığı Başvurusu bulunmayan Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, Birecik Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti Genel Merkeze çağrıldı. 25 yıl Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürüten iş insanı Yusuf Bilgin, AK Parti kuruluşunda görev alırken ilk dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, ilçede hayırsever iş insanı olarak ta ismi ön plana çıkıyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.