Şahinbey’e yakışacak!
Türkiye’nin en büyük metropol ilçelerinde olan Şahinbey ilçesinde, hükümet binası eksikliği yaşanıyordu.
Gündem
Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 23:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
263 okunma

Şahinbey’e yakışacak!
Türkiye’nin en büyük metropol ilçelerinde olan Şahinbey ilçesinde, hükümet binası eksikliği yaşanıyordu. Gaziantep Valisi Davut Gül, 6 Şubat tarihli Asrın Felaketi’nde büyük hasar alan Şahinbey Kaymakamlık binası için ihaleye çıkıldığını duyurdu.
Şahinbey’e yakışacak!mask
Büyütmek için resme tıklayın
Kolejtepe Mahallesi’nde bulunan Şahinbey Kaymakamlığı binası, 6 Şubat tarihli Asrın Felaketi’nde ağır hasar görmüş, bina içerisinde bulunan birimler Gaziantep Valiliği Binasına taşınmıştı. Aradan geçen süreçte yeni kaymakamlık binası ile ilgili müjdeli haber Gaziantep Valisi Davut Gül’den geldi.
YENİ BİNAMIZ İHALEYE ÇIKTI!
Gaziantep Valisi Davut Gül, 1 milyon 200 bin insanın yaşadığı Şahinbey ilçesine yakışır bir hükümet konağı inşa edileceğini söyledi. Vali Gül, “Şahinbey, 1 milyon 200 bin nüfusu olmasına rağmen vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verecek standartlarda bir hükümet konağına sahip değildi. Kurumların bir kısmı kiralık binalarda hizmet vermekte olup mevcut Kaymakamlık binası da depremde ağır hasar aldı. Yeni binamız ihaleye çıktı” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir